Van Bodegraven en Overmars starten Aardvast

In tijden dat de ‘broekriem' wordt aangetrokken en een nieuwe balans wordt gezocht tussen kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van woningen, is Aardvast een uniek nieuw advies- en managementbureau in de markt voor duurzame ontwikkelingen van gebieden en gebouwen. Dit komt door een geheel andere procesaanpak. Zij streven namelijk naar optimale ketenintegratie en besteden aan volgens de design & constructmethode in plaats van zich te laten leiden door traditionele bestekken. Aardvast werkt dus op basis van vertrouwen en transparantie.

De mensen achter Aardvast zijn maatschappelijk verantwoorde ondernemers die vraagstukken integraal benaderen en vernieuwend zijn in vastgoedprocessen en -producten. Daarbij houdt Aardvast rekening met mens, aarde en financiën. De focus is betaalbaar, duurzaam en prettig wonen.

Aardvast (www.aardvast.nl) is net gestart als advies- en managementbureau, maar borduurt verder op jarenlange ervaring. Marcel van Bodegraven en Remco Overmars willen met hun organisatie een bijdrage leveren aan de ontwikkeling, herstructurering en verbetering van sociale- en vrije sectorwoningen en maatschappelijk vastgoed. Door bundeling van expertise en ervaring denken zij hun klanten meer te kunnen bieden dan dat zij ieder afzonderlijk kunnen.

 

Reacties