Campagne in dienst bij Holland Realty Partners

Met ingang van mei 2011 treedt Michiel C. Campagne in dienst bij Holland Realty Partners als directeur asset management. In deze rol wordt hij mede verantwoordelijk voor de uitvoering en verdere uitbreiding van de asset management opdrachten die Holland Realty Partners in toenemende mate verricht. 

Thans voert Holland Realty Partners asset management werkzaamheden uit voor vijf verschillende portefeuilles en verwacht hier de komende jaren een verdere groei in door te maken. Michiel heeft meer dan 15 jaar werkervaring in het commercieel vastgoed. De laatste drieënhalf jaar werkte hij als directeur asset management voor Hanzevast. Michiel beschikt over ruime kennis en ervaring binnen het commercieel vastgoed; ondermeer op het gebied van de operationele, tactische en strategische processen binnen het asset -en property management alsmede bij verhuurtransacties. 

Holland Realty Partners bereikte in 2010 de 9e plaats in de Top-101 Makelaars van PropertyNL en na een 5e plaats in op de landelijke ranglijst van Vastgoedmarkt.Reacties


Laatste nieuws