Van der Valk Breda opent Businesscenter Princeville

Vanaf 1 april beschikt Van der Valk Hotel Princeville uit Breda over 23 vergader zalen. Vergaderingen, trainingen en meetings, van 2 tot 250 man, het kan in het nieuwe Businesscenter Princeville aan de Princenhagelaan 3 te Breda. De door Van der Valk verworven 4 laagse Kantoorvleugel van KantorenPark Princeville omvat ruim 940 m² aan vergaderruimte en ca 320m² aan restaurantruimte. Parallel aan de A16, met horeca en overnachtingfaciliteiten is dit een perfect zakelijk trefpunt tussen de Randstad en Antwerpen/Brussel.

Ontwikkelaar van KantorenPark Princeville is de Dennenborgh Group uit Bilthoven die alle vertrouwen heeft in de locatie met Hotel Princeville. De te ontwikkelen logistieke campus en de aanwezigheid van DINALOG spelen daarin een belangrijke rol, zo stelt Dennenborgh.

Tevreden dat er een gebruiker is voor het kantoorgebouw verwacht de Dennenborgh Group nog een interessante impuls vanuit het businesscenter voor de overige kantoorruimtes. Naast de kantoorvleugel omvat het kantorenpark nog de karakteristieke Villa en 4 herenhuiskantoren. De Villa is volledig verhuurd aan Princess Household Apliances en de herenhuiskantoren huisvesten WDP en PSION en er zijn reeds gesprekken met een derde en een vierde partij.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022