Valad's nieuwbouwproject Matlinge volledig verhuurd

Valad heeft de nieuwbouwontwikkeling Trade Parc Matlinge in Rotterdam, bestaande uit circa 1.400 m² kantoorruimte en circa 2.600 m² bedrijfsruimte, al voor de bouwkundige oplevering in het geheel verhuurd. Er zijn meerjarige huurovereenkomsten gesloten met de huurders; Intellian B.V., Service Planet Rotterdam B.V., Albers Trading B.V. en Retif Holland B.V.

Het object bevindt zich op het bedrijventerrein Rotterdam Noord-West in de nabijheid van uitvalswegen A13 en de A20 alsmede Rotterdam Airport. Het object is opgeleverd met het energiekeurmerk A-label.
Mark McLaughlin, managing director Valad Benelux: "Wij zijn zeer verheugd dat wij deze nieuwe huurders mogen verwelkomen op Rotterdam Noord-West. Het laat duidelijk het succes zien van onze actieve asset management strategie en daarnaast de goede verhuurbaarheid van bedrijfsverzamelgebouwen."

Valad heeft in de Benelux een team van 19 mensen, die werken vanuit kantoren in Amsterdam en Luxemburg. Zij managen €420 miljoen aan fondsen, geïnvesteerd in 60 objecten met zo'n 900 huurders. Voor het afsluiten van de huurovereenkomst met Intellian is Valad geadviseerd door Ooms Makelaardij in collegiale samenwerking met Jones Lang la Salle.Reacties


Laatste nieuws