Ontdek de universele IoT-sensor van Liftinsight

Slimme universele IoT-sensoren maken vastgoed rendabel. Ontdek hoe liften kunnen bijdragen aan de waardevermeerdering van je vastgoed. Liftinsight is de eerste speler die een universele IoT-oplossing heeft die zorgt voor hogere uptime van de lift, substantiële kostenbesparing en verlaging van milieulasten tegen een betaalbaar tarief. Een bijdrage van Liftinsight. 

De moderne lift is een slimme lift die zelf aangeeft wanneer deze onderhoud nodig heeft, met de hoogst mogelijk uptime en met de minste storingen. Door exact te weten wanneer een lift onderhoud vereist, wordt kostbare tijd en energie bespaard. Onderhoud dat jaarlijks, vanwege de contractuele afspraak wordt gedaan, is vaak zinloos. Servicecontracten zonder garanties en gebrek aan inzicht zijn niet meer van deze tijd. Onderhoud mag niet langer gebaseerd zijn op aannames. Met het productaanbod van Liftinsight worden de onderhoudsactiviteiten zo ingepland dat de liften in topconditie zijn met zo weinig mogelijk bezoeken. Met het gebruik van IoT zijn besparingen tot 50% op de onderhoudskosten haalbaar.

Gericht liftonderhoud met IoT
Liftinsight biedt twee producten: de Liftboxs® en de gratis online app Liftmanager®, die door het Liftinstituut is gecertificeerd en het papieren liftboek vervangt, maar veel meer kan. De Liftboxs is een set van IoT sensoren die het gebruik van iedere lift afzonderlijk meet en omzet naar een online dashboard, genaamd Liftmanager.

De Liftboxs koop- of leasesensoren zijn binnen drie minuten zonder gereedschap geïnstalleerd op iedere lift. Liftmanager is het dashboard dat de facility manager realtime en factbased inzicht geeft in de onderhoudsstatus van alle liften ongeacht merk, type of leeftijd. Er worden bijvoorbeeld automatische push meldingen verstuurd die aangeven of een lift stoort of wanneer een lift onderhouden of gekeurd moet worden. Managen op basis van factbased en realtime data is cruciaal om de juiste beslissingen in je liftonderhoud te nemen. Dat kan nu met de oplossingen van Liftinsight! De voordelen van werken met IoT in liften zijn groot en aantrekkelijk voor zowel vastgoedeigenaren, liftservicebedrijven, facility managers als natuurlijk de gebruikers. Waar liftonderhoud vooral een kostenpost is die eerder duurder dan goedkoper wordt bespaart de technologische oplossing van Liftinsight substantieel op de onderhoudskosten. Dat is nu juist ook het unieke eraan! Een betaalbare oplossing.

Pak zelf de regie. En wordt eigenaar van de data. 
Liftmanager is gratis en de maandelijkse kosten voor de Liftboxs zijn nog niet wat je bij andere aan dataverbindingskosten betaalt. Uniek is verder dat de data ook na overstap naar een ander onderhoudsbedijf of keuringsinstelling beschikbaar blijven voor alle partijen! Liftinsight doet zaken met zowel gebouweigenaren, overheid, woningbouwcoöperaties, hotelketens, multinationale als lokale liftbedrijven. Door exact te weten wanneer een lift onderhoud vereist, wordt er veel kostbare tijd bespaard. De tijdswinst die wordt gecreëerd vertaalt zich in een beter rendement óf een sterkere concurrentiepositie. Ontdek nu de slimme en betaalbare oplossingen van Liftinsight. Download het gratis E-book met meer informatie.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022