MRP hotels verzorgt asset management Hotel Bauer Palazzo

Met de aankoop van het Hotel Bauer Palazzo heeft de Signa Groep een volgend hotel gekocht en vertrouwt het nu zijn vastgoedbeheer toe aan het Europese hoteladviseur mrp hotels, dat het beheer mede vanuit Nederland zal inregelen.

Het luxueuze vijfsterrenhotel met 210 kamers is na de sluiting vanwege corona sinds deze maand weer volop in bedrijf. Hotel Bauer Palazzo ligt op een A-locatie in Venetië - direct aan het Canal Grande en op 3 minuten lopen van het beroemde San Marco plein.

Ondersteuning bij strategische en operationele vraagstukken
Signa Prime Selection heeft onlangs het historische pand aangekocht en exploiteert het via een werkmaatschappij onder eigen verantwoordelijkheid. Nu vertrouwt zij het asset-management toe aan de mmrp hotels. In dit kader zal de hotelvastgoedadviseur de nieuwe eigenaren ondersteunen bij diverse strategische en operationele vraagstukken.

De taken omvatten de gezamenlijke ontwikkeling van de bedrijfsstrategie en het toezicht op de uitvoering van verkoop en marketing, revenue management, boekhouding, menselijke relaties en hotelactiviteiten. "We zijn ook verheugd om de eigenaren te helpen bij de dagelijkse managementondersteuning van het hele hotelteam. Door onze jarenlange ervaring - zowel nationaal als internationaal - zijn wij in staat om de veeleisende taken zo goed mogelijk uit te voeren", zegt Patrick Adamle, Managing Partner van mrp hotels.

Over mrp hotels
mrp hotels is een toonaangevend adviesbureau in de hotelbranche en ondersteunt haar cliënten in alle projectfasen - van locatiebepaling en hotel- en concept-ontwikkeling tot transactiemanagement, performance-analyse en technisch advies. Met de overname van een meerderheidsbelang in het Duitse adviesbureau Hospitality Competence Berlin (hcb) in het najaar van 2019 is de koers duidelijk uitgezet voor groei in heel Europa. Met vestigingen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië en Turkije profiteren klanten van een uitgebreide expertise in de relevante hotelmarkten.

Het team van mrp hotels bestaat uitsluitend uit experts met jarenlange knowhow in de hotelen toerismesector. Tot cliënten behoren o.m. gerenommeerde bedrijven als Signa, Deka Vastgoed, Raiffeisen Capital Management, Loisium Hotels, de S+B Group en B&B Hotels

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021