Vacature van de week: Ervaren Projectontwikkelaar

Het Brabantse Van Wanrooij Projectontwikkeling is op zoek naar een ervaren projectontwikkelaar om het team te versterken. Ben jij een creatieve conceptdenker? Zie jij de oplossing waar een ander vooral het probleem signaleert? Lees dan snel verder.

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een ervaren projectontwikkelaar bij Van Wanrooij Projectontwikkeling. 

Bij Van Wanrooij loopt de verkoop van nieuwbouwwoningen goed door in 2020, óók in deze bijzondere tijden. Woningen zijn schaars, en de projectontwikkelaar heeft veel uitdagende projecten in het verschiet; daarom breidt Van Wanrooij het projectteam uit met een ervaren ontwikkelaar. Je bent een creatieve conceptdenker, volgt de actualiteit in de (woning)markt en demografische ontwikkelingen in ons werkgebied. Je bent goed georganiseerd en je hebt het vermogen om een juiste doelgroepbenadering te ontwikkelen met een gedegen markt- en risicoanalyse. Je voert met daadkracht regie over meerdere projecten. 

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

 

 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special