WPM Retail heeft recentelijk in winkelcentrum Ypenburg te Den Haag diverse verhuurtransacties gerealiseerd. In totaal is 1.760 m² verhuurd aan diverse marktpartijen.

Door relocatie van een tweetal huurders binnen het bestaande centrum is de bestaande HEMA vestiging, ter versterking van de kern van het winkelcentrum, verplaatst naar de hoofdwinkelstraat direct naast de C-1000 en de Plus Supermarkt. De ‘oude' vestiging van de HEMA (364 m²) aan de Plesmanlaan is aansluitend verhuurd aan Berry's Wielershop, een regionaal bekende rijwielzaak.

Aan de Plesmanlaan zijn een tweetal horecaruimten verhuurd. Het gaat hier om het circa 443 m² grote Aziatische Restaurant Lin' s en een Turks restaurant (TAZE) ter grootte van ca. 132 m². Met deze transacties is het horecagedeelte van dit winkelcentrum weer 100% ingevuld.

Voor de verhuur is thans nog één unit van circa 195 m² beschikbaar, gelegen direct tegenover de nieuwe vestiging van de HEMA.

WPM Retail heeft in deze opgetreden namens de eigenaar van het winkelcentrum (Winkelcentrum Ypenburg CV vertegenwoordigd door Bouwfonds Real Estate Investment Management).

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022