Vacature van de week: Taxateur commercieel vastgoed

Kuijs Reinder Kakes (KRK) Taxaties & Advies is vanuit de vestiging in Zaandam op zoek naar een nieuwe collega. Als taxateur commercieel vastgoed ben je verantwoordelijk voor het verrichten van taxaties van vooral bedrijfsobjecten zoals bedrijfsruimten, winkels, kantoren, beleggingsobjecten en grond. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor taxateur commercieel vastgoed bij Kuijs Reinder Kakes. 

Je bent een gedreven en gecertificeerde taxateur (RT) en ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en het Register van NRVT. Je beschikt over effectief en secuur werkgedrag en een goed cijfermatig inzicht. Daarnaast heb je een professionele en representatieve uitstraling. Regionale bekendheid is een voordeel. Kandidaten met de aantekening Groot Zakelijk of een 2e inschrijving in de kamer Wonen of die bereid en in staat zijn een inschrijving op korte termijn te bereiken, zijn voor KRK extra interessant. Daarbij is er de mogelijkheid om een eigen klantenportefeuille op te bouwen.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. Reacties


Laatste nieuws