Proud People breidt dienstverlening uit binnen vastgoed

Proud People breidt haar dienstverlening uit en gaat financiële, commerciële en bouwtechnische professionals bemiddelen binnen de vastgoedmarkt. Via werving & selectie en detachering wil het Noord-Hollandse bedrijf verder groeien.  

Proud People is al 11 jaar specialist in haar huidige vakgebieden finance, HR & recruitment en sales & marketing. Vastgoed komt hier nu als specialisme bij. Marc Schram, directeur en eigenaar, licht die keuze toe: “Al jaren doen we bovengemiddeld veel zaken met vastgoedpartijen en is er meerdere malen over gesproken om dit als nieuw specialisme toe te voegen aan Proud People. Echter, zijn wij bij Proud People van mening dat, wanneer je iets doet, je het ook goed moet doen. Wij zijn een specialist binnen de arbeidsbemiddeling, maar misten de expertise op vastgoed. We werken hierbij vanuit het uitgangspunt dat we onze professionals en klanten op dezelfde manier behandelen als we zelf behandeld willen worden.”

Nieuwe markt vraagt om eigen expertise
Het netwerk in de vastgoedmarkt is daarmee aanwezig bij Proud People. Matthijs Claessens, directeur en eigenaar, geeft aan dat het bedrijf hierdoor zelf ook groeit. “We zijn trots dat we onze nieuwe collega Alina Kramer, expert op de vastgoedmarkt, hebben toegevoegd aan ons team.” Ook Kramer zelf is positief over de start: "Ik kijk ernaar uit mijn vastgoedexpertise aan Proud People toe te voegen. Er ligt een stevig fundament en nu gaan we doorbouwen. Op onze website staan de actuele vacatures al klaar”.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special