GROENECO levert en exploiteert gratis laadpalen voor de zakelijke markt

Met alle milieumaatregelen en de bestrijding van CO2-uitstoot is elektrisch vervoer aan een stevige opmars bezig. Juist in het zakelijke segment. Dat zorgt doorgaans voor extra investeringen. Niet als u met GROENECO in zee gaat

“Daar waar met grote regelmaat auto’s aan de stekker gaan, is het voor GROENECO interessant om laadpalen te leveren, te plaatsen en te exploiteren. Daarbij moet u denken aan hotels, ziekenhuizen, zorginstellingen, vergadercentra, golfbanen, gemeenten, recreatieparken, winkelcentra, beleggers in commercieel vastgoed en bijvoorbeeld zakelijke dienstverleners die veelvuldig overlegsituaties kennen.”   

Aan het woord is Twan Hendriks, sales- en exploitatiemanager van GROENECO: “Diverse partijen uit deze opsomming zijn ook al daadwerkelijk afnemer van GROENECO. Het zijn stuk voor stuk slimme ondernemers die geen enkel omkijken hebben naar deze facilitaire dienst, terwijl ze hun relaties volledig kunnen servicen. Bovendien kost het hen geen cent.”

GROENECO is sinds begin van dit jaar actief en heeft inmiddels tal van laadpalen geplaatst en onder haar beheer. Onder de naam AllFixed Green Energy heeft GROENECO de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met dezelfde laadpaal-formule en alle kinderziektes verholpen. GROENECO heeft begin 2020 die activiteit voortgezet en timmert hard aan de weg om de zakelijke markt een kosteloze oplossing te bieden waar het laadpalen betreft.

www.groeneco.com en Twan Hendriks is bereikbaar via 085 – 30 30 652   

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022