Vacature van de week: Beleidsadviseur Wonen Amsterdam

De schaarste aan woningen is een van de grote maatschappelijke vraagstukken in Nederland. In Amsterdam speelt dit zelfs nog sterker dan in vele andere plaatsen. Daarom is de gemeenten op zoek naar een nieuwe beleidsadviseur, je wordt hiermee onderdeel van het beleidsteam Woonruimteverdeling en -toewijzing.

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een beleidsadviseur Wonen bij gemeente Amsterdam. 

Het beleidsteam Woonruimteverdeling en -toewijzing is verantwoordelijk voor de verdeling van sociale huurwoningen. Op basis van de behoefte van Amsterdammers en actuele ontwikkelingen moet dit continu worden bijgesteld: dit vereist dat je kaders en uitgangspunten op kan stellen, voorstellen voor de wethouder kan formuleren en het leuk vindt om met betrokken instanties na te denken over de uitvoering van nieuwe regelgeving. Hierbij word je uitgedaagd om continu te kijken vanuit meerdere perspectieven: de woningzoekende, buurtgenoten, professionals en bestuurders.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special