#REF: Welke sprekers mag je niet missen vandaag?

De derde en laatste dag van dé online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof, oftewel #REF, is aangebroken. Welke netwerkmomenten, rondetafels en sprekers op het hoofdpodium mag je echt niet missen? Hierbij een selectie!

Vandaag komen aan het woord onder andere Sander Grunewald, Rutger Schuur, Yvonne van Mierlo samen met Ap Dijksterhuis, Karl van Ginderdeuren, Jurrian Knijtijzer, Elizabeth Nelson, Mark Kuijpers, Wendela Raas, Justus Huigen, Paul Yount en Eva Hekkenberg. Tevens staat op het programma Sydney Brouwer die gaat vertellen over een klantbeleving die een 9 scoort en sluiten we deze online beurs af met een mega waardevolle keynote van Jitske Kramer over Corona Cultureshock: crisis of transformatie?

KLIK HIER OM HET HELE PROGRAMMA TE BEKIJKEN.

Een selectie van interessante sprekers: 

9:30-9:55 #358 Zorgvastgoed: komen tot de juiste oplossingen, met Anton Los (Perfect Place), Co Politiek (CareInvest), Judith Tille (Woonzorg) en Mark Logtenberg (hd)

10:30-10:55 #102 van linieaire naar circulaire businesscase, met Floris van Haagen (Copper8), Jurgen Schoenmakers (Dura Vermeer), Dorien van der Weele (Mosa) en Bastiaan de Haan (Jan Snel)

10:30-10:55 Wat is het effect van Corona op de werkplek van de toekomst?, met Mattijs Kaak (ditt), Esther Roelofs (Workwire) en Peter van Woerkom (Cushman&Wakefield)

11:30-11:55 #040 Taxeren zonder taxateur?, met Toon van Hulst en Piter Dinkelman (Rabobank), Erik Schlooz (Kate Innovations), Boudewijn van Nugteren (Cushman&Wakefield) en Ruben Sumlders (Capital Value)

13:30-13:55 #306 Empathische gebouwen, met Joan Ronner (Area of People) en Wilfred van der Plas (DWA)

14:30-14:55 #100 Digital Twin: The single source of truth?, met Gerard Streng en Joop Bosman (Strukton Worksphere), Harrie Arends (High Tech Campus) Hans Elsinga (Rijksvastgoed) en Rudy Doornewaard (Microsoft)

Netwerkmomenten
De netwerkmoment zijn natuurlijk ontzettend belangrijk momenten. We starten de dag met een koffiemoment tussen 8:00-8:45 met tafels om de dag luchtig te beginnen over ‘Je mag mij midden in de nacht wakker maken voor …’ en ‘Ik heb vannacht gedroomd over ...’. Tijdens de lunch kunnen er 20 deelnemers rond een tafel praten over bijvoorbeeld ‘Lunchen met overheid doe je zo …’ of ga je in gesprek over ‘Hoe krijgen we de kantoren weer open?’ en aan het einde van de dag het netwerkmoment met een drankje met tafels alla ‘De circulaire disco’ en ‘De vastgoedvrouw van het jaar 2020 zou moeten zijn…’.

Real Estate Futureproof is hiermee hét digitale platform waar besluitvormers bijeen komen om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen. Aanmelden voor deze online beurs kan GRATIS. Klik hier! Ook Vastgoedjournaal zal door de dag heen verslag doen van sprekers, dus houd ook de website van VJ in de gaten!

In één opslag zien wat er gisteren allemaal op de beurs heeft afgespeeld? Download hier de dagelijkse krant #REF Daily!

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022