Akro Consult is al ruim 30 jaar als procesmanagement- en adviesbureau een vertrouwde partner bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Het overgrote deel van deze 30 jaar kwam het advies vanuit het pand aan de Benoordenhoutseweg in Den Haag. Onlangs is Akro Consult echter verhuisd naar Leidschendam en is er gekozen voor een nieuwe huisstijl. 

Veranderende tijden en opgaven vragen om duurzamere keuzes en een werkomgeving die past bij de oplossingen voor morgen, kortom, tijd voor iets anders! Tijdens de beginperiode van de coronacrisis is Akro Consult verhuist van de Benoordenhoutseweg in Den Haag naar de rand van Den Haag. Goed bereikbaar en strategisch gelegen nabij de A4 en de A12. Vanuit een nieuwe duurzame en eigentijdse werkomgeving biedt Akro Consult u het kenmerkende strategisch, juridisch en financieel advies en procesmanagement.

Nieuwe frisse huisstijl
Bij deze veranderingen hoort ook een verandering van de huisstijl. Eén die past bij de creatieve, innovatieve maatwerkoplossingen en het betrouwbare, pragmatische en verbindende advies gericht op samenwerking tussen (semi-)publiek en privaat. Een uiterlijk dat past bij de maatschappelijk betrokken en energieke procesmanagers en adviseurs van Akro Consult. 

Waardecreatie en samenwerken bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling
Waardecreatie door samen te werken staat bij Akro Consult centraal. Dit doet het bedrijf met pragmatische oplossingen, gericht op samenwerking tussen publiek en privaat in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. En dit alles onder één dak met strategisch, juridisch en financieel adviseurs en snel geleverd advies. Het doel is simpel: bijdrage aaneen mooier, vitaler en leefbaarder Nederland. 

Vanaf heden kunt u de vernieuwde huisstijl vinden op de website www.akroconsult.nl en andere uitingen. Wilt u meer weten over wat Akro Consult voor u kan betekenen, neem gerust contact op met Patrick Esveld of één van onze adviseurs. En uiteraard bent u van harte welkom voor een kop koffie op het nieuwe adres! Akro Consult is te vinden op Overgoo 6 in Leidschendam. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special