Ook MAIN Energie is aanwezig op Real Estate Futureproof

Nu diverse fysieke bijeenkomsten en beurzen dit jaar zijn geannuleerd of verplaatst, is er een mooi alternatief om toch met een groot aantal vastgoedprofessionals te netwerken: Real Estate Feature Proof, dé digitale beurs voor vastgoed! Deze digitale beurs is van 30 juni t/m 1 juli. MAIN Energie is als partner aanwezig tijdens deze beurs en wij nodigen u graag uit deze digitale beurs te bezoeken. Gedurende deze beurs is onze digitale stand te vinden op standnummer 16! Wij organiseren meerdere activiteiten!

Tijdens de Real Estate Future Proof organiseren wij twee Ronde tafelsessies met prominente vastgoedprofessionals. Op 30 juni om 10.30 uur is de sessie “Road to Paris en energiemanagement” bij tafel 059. Hier bespreken Michon van der Salm (Whitewood), Roland van der Hoek (KOERS Groep), Bram Bosshardt (BNP Paribas Real estate), Hein Wegdam (ING Real Estate) en Rob Mossel (MAIN Energie) de wetgeving op het gebied van energielabels voor kantoren en gebouwen en het gebruikmaken van data op het gebied van energiebesparing.

Op 1 juli om 10.30 uur is de sessie “Vrouwen in vastgoed” te bekijken op tafel 058 met tafelgasten Femke Schrakamp (Ons huis vastgoed), Nicole Smit (Aluverre gevelbouw), Dorien Dallinga (Dallinga Real Estate) en Jantine van Oosten. De tafel wordt geleid door Joep Esser (NS Stations). Wij zullen het daar hebben over toekomstbestendigheid van kantoren gebouwen, micromobiliteit, orderportefeuille pipeline stikstof en de huizenmarkt na de coronacrisis.

Op 2 juli om 13.15 uur spreekt onze Business Developer Joost Huigen als Keynote spreker. Joost geeft daarbij zijn visie op het automatiseren van Energie en de toekomstige rol van het gebruik van Artifical Intelligence in de vastgoedwereld.

U kunt zich kosteloos aanmelden via deze link. 

Wij hopen u digitaal te zien tijdens de beurs! Wij staan op standnummer 16 of tijdens onze rondetafelgesprekken (tafelnummers 058 & 059! Onze collega’s Ed Roele, Kees de Jong, Jantine van Oosten en Wouter Stouwdam staan voor u klaar voor advies en vragen over alle energiezaken voor vastgoed.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021