Realmark organiseert data-driven webinar op 1 juli 2020. Meld je nu aan!

Op woensdag 1 juli om 11.00 organiseert Realmark een webinar genaamd: Hoe data-driven is de verkoop of verhuur van uw vastgoedproject? In deze webinar presenteren Marc Buijs (CEO Realmark) en Calvin Kahle (Sales Manager Realmark) gezamenlijk het ideale vastgoed-traject. Waarbij data leidend is in elke fase van het project.

‘Tijdens het webinar gaan we vertellen hoe je fases optimaal kan benutten. Door heel even stil te staan en te kijken naar wat de data je vertelt. Op basis hiervan presenteren we tools die je kan inzetten om uiteindelijk het project richting 100% succesvolle verkoop- en verhuur te laten leiden.’

Hoe toekomstgericht werk jij?
Het webinar staat in teken van slimme, digitale oplossingen in vastgoedland. Wat doe je als je ziet dat specifieke woningtypes teruglopen in de verkoop? Wat doe je als campagnes enorm goed uitleveren? Welke keuze maak je als kandidaten op de website snel afhaken? Daarop geven de heren van Realmark antwoord. Waarbij ze een proef-case laten zien om u te laten meedenken. Op overzichtelijke en makkelijke wijze kun je als vastgoedprofessional nadenken of je ook al op deze ‘toekomstgerichte’ manier werkt.

Stilstaan bij data
Na de webinar van Realmark zal je nooit meer werken met analyses en evaluaties achteraf. Maar sta je elke fase ‘even stil’ bij de data die vrijkomt. Waarop je vervolgens bij kan sturen. Nooit meer achteraf in de problemen komen. Maar op voorhand je eigen succes bepalen.

Realmark. Het platform dat gespecialiseerd is in tools en modules om vastgoed succesvol te positioneren! Predict. Promise. Proof.

Wil je deelnemen aan de vooruitstrevende webinar op 1 juli om 11.00 uur via ZOOM? Meld je dan aan via: https://lnkd.in/dNknJQB

Op voorhand vragen of opmerkingen? Neem contact op met Calvin Kahle (06-55142545 of calvin@realmark.nl)Reacties


Laatste nieuws