Nieuwe geluidsregels bedreiging voor 380.000 nieuwbouwwoningen

Opnieuw een grote tegenslag voor de woningbouw. Na PFAS en stikstof wordt er ook nu ook strenger op geluid gelet. De bouw van 380.000 woningen in een zeer ruime cirkel rondom luchthavens wordt hierdoor aan banden gelegd. Gedeputeerde voor de provincie Noord-Holland, Jeroen Olthof, schreef namens 56 gemeenten een brandbrief aan minister Ollongren. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Sibrand Gratama

[Deze reactie is door de gebruiker verwijderd]

Sibrand Gratama

Hoogste tijd nu voor een effectieve en snelle noodwet voor de bouwproductie. Kan niet zo zijn dat de bronnen van milieuoverlast goeddeels gevrijwaard blijven zoals onder meer de landbouw voor stikstof en de luchtvaart voor geluid en 'onschuldige' andere sectoren, zoals de broodnodige woningbouw - en zelfs duurzame natuurinclusieve binnenstedelijke ontwikkelingen - telkens weer de klappen moeten krijgen. Dat is gekkenwerk!
Bovendien, grondrechten gaan voor!

Geplaatst op 23 juni 2020 om 12:36


Lees onze special over Special Woonvormen 2022