Wat is de laatste stand van zaken in de hotel- & vastgoedmarkt?

Niemand had het zien aankomen en niemand valt iets te verwijten als we het hebben over de coronacrisis. Het kwam als een wervelwind de wereld in en treft iedereen in de samenleving. Zowel fysiek, mentaal als financieel. De hotelbranche vormt geen uitzondering.

In één klap veranderde de hospitalitymarkt van een goed draaiende sector naar eentje die momenteel als een vis op het droge naar adem hapt. Want hoe overleeft een hotel als de gasten niet mogen reizen? Geen gasten betekent geen inkomsten. En een terugval van inkomsten maakt het betalen van de huur lastig(er).

Tijdens dit webinar komen twee sprekers uit verschillende hospitalitydisciplines aan het woord en delen hun visie over hoe huurders en verhuurders het beste resultaat kunnen bereiken wanneer zij met elkaar om de tafel gaan om de corona-effecten te bespreken. Hoe kunnen zij duidelijke afspraken maken voor de korte termijn, maar zeker ook voor de langere termijn, wanneer de regels rondom weer zullen versoepelen? En welke mogelijkheden en welke oplossingen zullen het snelst leiden tot herstel van deze markt? 

Tijdens het webinar op 30 juni vanaf 11.00 zullen Jan Hein Simons, Managing Partner MRP Hotels en Thijs Homveld, Advocaat Vastgoed DLAPiper in gaan op onder andere vragen zoals:

  • Onderhandelen over de huur van je hotel, hoe doe je dat?
  • Zijn er andere businessmodellen voor hotels mogelijk?
  • Welke afspraken kun je maken in nieuwe contracten na corona?

Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 30 juni is gratis. Klik hier om je aan te melden en het hele programma te zien of stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: Hotel- en vastgoedmarkt'. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen