Zig Real Estate wil inspiratie geven én opdoen

Wat verwacht Ron Seesing, Co-Founder and CCO Zig Real Estate van de aankomende online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof? "Online initiatieven zoals webinars en LinkedIn Live waren al bekend, maar een complete online beurs daarentegen is echt iets anders", vertelt hij.

De belangrijkste reden om deel te nemen is voor Seesing om met zijn team in contact te komen met andere vastgoedorganisaties en leveranciers. "Ons doel is om kennis en ervaring te delen, inspiratie te geven én om zelf inspiratie op te doen. En natuurlijk nemen wij graag organisaties mee in ons thema: ‘Het positieve effect van de digitale transitie en klantgerichtheid op je rendement." zegt de oprichter van Zig Real Estate. 

Zig Real Estate zegt het initiatief van Real Estate Futureproof te omarmen. Seesing: "Juist in deze periode, waarin je in contact wilt blijven met verschillende organisaties. Real Estate Futureproof biedt ons de kans om geïnspireerd te worden en zelf andere partijen te inspireren en te informeren. Uiteindelijk bevinden we ons allemaal in dezelfde situatie. Een situatie waarin we op zoek zijn naar een nieuwe manier van werken, die past bij deze tijd. De online beurs is een ideale en innovatieve manier om met elkaar in contact te komen en van elkaar te leren."

Komend uit een ‘offline’ tijdperk was zijn bedrijf binnen een week genoodzaakt om volledig online te gaan werken. Hierover zegt Seesing: "In korte tijd hebben wij met elkaar laten zien dat we zonder problemen digitaal kunnen samenwerken. Online initiatieven zoals webinars en LinkedIn Live waren al bekend, maar een complete online beurs daarentegen is echt iets anders. De eerste editie van Real Estate Futureproof bewijst dat een online beurs waarde heeft en mensen op een unieke wijze bij elkaar kan brengen. Het maakt je als bezoeker, een stuk flexibeler. Je kunt eenvoudig vanuit het comfort van je eigen (thuiswerk-)locatie de sessies bijwonen die voor jou relevant zijn en toegevoegde waarde bieden."

Wat ons betreft is de online variant geen volwaardig alternatief voor de fysieke beurs, omdat mensen en organisaties toch vaak (ook) de behoefte hebben om elkaar te zien en te spreken op locatie. Juist door een combi van de virtuele en de fysieke beurs, kun je volgens mij mooie resultaten behalen.

Het volledige interview met Ron Seesing is te lezen op de website van Real Estate Futureproof.

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021