Claim uw stad: Vastgoedtrends in uw stad of regio!

Vastgoedjournaal stelt haar kanalen open om professionals te laten praten over hun stad of regio. Deel uw expertise met uw eigen achterban én de lezers van Vastgoedjournaal door middel van een live verbinding vanuit uw kantoor.

Heeft u als adviseur, ontwikkelaar, belegger of gemeente een duidelijke visie over de ontwikkeling van de vastgoedsector in uw werkgebied? Pak dan nu uw kans en praat via onze website door middel van een live verbinding de gehele sector bij. U kunt al uw eigen relaties uitnodigen om gratis mee te kijken en de lezers van Vastgoedjournaal kunnen ook kosteloos meekijken.

U stelt uw eigen rondetafelgesprek samen met maximaal 4 professionals. Door middel van onze chatfunctie kunnen kijkers vragen stellen en heeft u zo direct contact. Het gesprek zal live via onze website te zien zijn, maar is naderhand ook terug te kijken.

Hoe werkt het:

U logt gewoon in via een inlogcode van Vastgoedjournaal en gaat achter uw computer zitten op kantoor of thuis. Vanaf die locatie bent u dan zichtbaar op de website van Vastgoedjournaal en kunt u al uw relaties en onze lezers informeren over de trends in uw regio. Een fantastisch inhoudelijk evenement en direct een goed netwerkmoment om zichtbaar te zijn in de gehele markt.

Meer informatie?

Neem contact op via info@vastgoedjournaal.nl of bel naar 023-7434909 en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 



Reacties


Laatste nieuws