Modemerk ba&sh opent derde winkel in Nederland

Het Franse label ba&sh heeft haar derde winkel in Nederland gehuurd in de Hartenstraat, een van populairste winkelstraten in het Amsterdamse 9-straatjesgebied. De winkel heeft een oppervlakte van circa 135 m2 begane grond en is daarmee één van de grootste winkels in het gebied.

Met de verhuurder, een particuliere belegger, is een langjarige huurovereenkomst gesloten tegen een marktconforme huurprijs. Ba&sh heeft de winkel overgenomen van de vorige huurder HOPE.

Het Franse modehuis werd in 2003 opgezet door twee vriendinnen Barbara Boccara en Sharon Krief, die hun initialen leenden voor de naam van het label. In de collectie spelen draagbare alledaagse kledingstukken van luxueuze stoffen de hoofdrol. In 2015 investeert luxeconglomeraat LVMH in het merk en in 2019 volgde nog een mannenlijn. In het voorjaar van 2020 staat de wereldwijde winkelteller van ba&sh op 245, waarvan het gros in eigen beheer.

Ba&sh werd geadviseerd door Insight Real Estate in collegiale samenwerking met CBRE. De vertrekkend huurder, HOPE, werd geadviseerd door B&O Retail.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special