Welke kansen en uitdagingen zijn er in de vrijetijdsindustrie?

De vrijetijdsindustrie is hard getroffen in de coronacrisis. Musea, attractieparken, indoor entertainmentcentres en wellnesscentra moesten hun deuren sluiten en hebben maanden geen inkomsten gehad. Inmiddels zijn enkele attracties en dierentuinen weer open en mochten vanaf 1 juni bioscopen, theaters en musea ook weer beperkt open, onder strenge voorwaarden.

Wat betekent dit voor de toekomst van deze sector? Welke kansen en uitdagingen liggen er? Is investeren in deze sector de komende jaren interessant? Al deze vragen zullen behandeld worden tijdens het webinar van 16 juni. Tijdens de online sessie die om 11.00 startvertellen Carolien Nederlof (mede-eigenaar Imagine Leisure), Paul Evers (mede-eigenaar Focus Urban Development B.V.) en Nicky Broos (directeur Playdôme) elk vanuit hun eigen expertise hoe zij de markt zien op dit moment en in de (nabije) toekomst. 

Het webinar bijwonen is gratis. Hier vindt u alle informatie, inclusief het programma, en de mogelijkheden om deel te nemen aan het webinar. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen