'Nieuwe marktomstandigheden leiden naar nieuwe initiatieven'

Ondanks dat grote bijeenkomsten tijdelijk niet meer zijn toegestaan, belemmert dit de vastgoedbranche niet om tóch samen te komen. Van 30 juni tot en met 2 juli vindt de online vastgoedbeurs Real Estate Future Proof plaats. In dit interview vertelt Peter Göbel,Directeur ING Real Estate Finance Nederland, waarom zijn bedrijf participeert.

Göbel: "Het is belangrijk voor ons om ook in deze tijden, waar fysieke ontmoetingen aan banden zijn gelegd, aan onze klanten te kunnen laten zien dat wij marktleider zijn, op het gebied van duurzaamheid, maar ook op innovatie. Op deze manier kunnen we onze klanten uitnodigen en ze blijven voorzien van informatie over de producten waar we mee bezig zijn. We hebben natuurlijk al veel dingen gedaan in het verleden en ik denk dat dit een goed platform is om die te laten zien. Klanten en niet-klanten kunnen ons bovendien op de ING REF stand benaderen voor informatie over het financieringslandschap en hoe wij dat zien. We blijven natuurlijk een bank die als primaire taak heeft om te financieren en via dit platform kunnen we mensen in algemene zin, directer bijstaan dan per mail of telefoon. Ik denk overigens ook dat dit de nieuwe manier wordt om jezelf te promoten."

Wat vindt ING Ref van dit initiatief? 
"Het is een mooi initiatief, goed dat jullie dit doen. Nadeel aan de huidige situatie is dat we allemaal thuis moeten blijven, maar voordeel is wel weer dat dit soort nieuwe dingen ontstaan. Daar zijn we graag bij. Nieuwe marktomstandigheden leiden naar dit soort goede, nieuwe initiatieven. Ik ben heel benieuwd naar hoe dit eraan toe zal gaan."

Verder lezen? Het hele interview met Peter Göbel vindt u hier

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021