De online vastgoedbeurs - Real Estate Futureproof - kent een ongekende groei!

Inmiddels hebben 40 startups en scaleups zich aangemeld als standhouder voor Real Estate Futureproof (#REF). Standhouders hebben naast de mogelijkheid een virtuele beursstand te bemannen ook de mogelijkheid om rondetafelsessies te organiseren en 1-op-1 te netwerken.

#REF is de eerste online vastgoedbeurs ter wereld. Hier ontstaan verbindingen tussen vastgoedprofessionals, gemeenten en toekomstmakers in een tijd waarin grote fysieke ontmoetingen niet mogelijk zijn. De afgelopen dagen hebben veel startups en scaleups zich aangesloten bij het evenement. #REF heeft als doel om 5.000 (of meer) vastgoedprofessionals bij elkaar te brengen van 30 juni t/m 2 juli. Besluitvormers komen drie dagen bij elkaar om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen. Het resultaat is een veilige manier van kennis uitwisselen en netwerken, geen CO2 uitstoot, geen materiaalverbruik, geen voedselverspilling en geen torenhoge kosten voor een beursstand. 

Via deze link schrijft u zich kosteloos in!

Vastgoedjournaal heeft een aantal scaleups gevraagd wat ze vinden van #REF en waarom ze een stand afnemen.

Ferdinand Grapperhaus – CEO & Co-founder PHYSEE: “We zijn allemaal op zoek naar de nieuwe normaal en het interessante is dat die nieuwe normaal er niet ‘is’ maar dat we die samen moeten creëren. Real Estate Futureproof is één van de weinige initiatieven die op die manier co-creëert aan de nieuwe invulling van events. Het event zorgt ervoor dat professionals door kunnen blijven gaan met het uitwisselen van nieuwe kennis, leuke kansen en ook kunnen blijven bouwen aan relaties en netwerken. Nog sneller dan het gat voelbaar was, is Wouter het met zijn team gaan opvullen en daar mag de industrie hen dankbaar voor zijn. Als PHYSEE doen wij mee omdat we willen blijven uitwisselen van informatie, gedachtes en mogelijkheden. We begrijpen ook dat het uitwerken van het verdienmodel net zo moet worden ge-co-creëert als de content en opzet van het event zelf. We doen ook daar dus graag aan mee.”

Thijs van der Burgt – CEO & Founder Office App:  “Nu we langzamerhand uit deze gezondheidscrisis komen, staat het terugkeren naar werk op de horizon. Totdat we een vaccin hebben is Covid-19 nog steeds een bedreiging. Daarom is het noodzakelijk om bedachtzaam, nieuwe veilige en creatieve manieren te bedenken waardoor we stappen kunnen zetten. Wij delen graag met de markt hoe Office App kan helpen om mensen weer veilig terug naar werk te laten gaan. Het geeft dan ook energie om te zien dat er in korte tijd een platform is neergezet wat ons de mogelijkheid geeft dit te communiceren.”

Jan Belon - CEO & Co-founder Openr: “Het is belangrijk om in deze tijden scherp te blijven op nieuwe ontwikkelingen. Met Real Estate Futureproof wordt een nieuwe vorm neergezet om verder contact te kunnen blijven houden. Voor Openr is dit dé ideale gelegenheid om voor de online rondetafelgesprekken contacten uit te nodigen voor onze nieuwe product launch. Onze contactloze toegangscontrole oplossing is nu in deze tijd ook echt een goede fit voor veel kantoren, dus daar zetten we bij de online beurs vol op in.”

Ron Seesing, CCO & Co-founder Zig Real Estate: “Bij deze nieuwe periode horen nieuwe initiatieven. Er ontstaan mogelijkheden om op een nieuwe manier met elkaar in contact te komen, kennis en ervaring uit te wisselen en inspiratie op te doen. Real Estate Futureproof is hier een voorbeeld van. De organisatoren van de beurs hebben de ideale manier gevonden om organisaties te informeren, inspireren en met elkaar te verbinden. En daar maken we graag onderdeel van uit. Met onze deelname aan Real Estate Futureproof blijven wij mensen en organisaties ontmoeten om onze kennis en ervaring mee te delen. De online beurs biedt Zig Real Estate de mogelijkheid om organisaties mee te nemen in het verhaal over de weg naar een succesvolle digitale transitie. Welke impact, uitdagingen en kansen brengt deze transitie met zich mee, nu en in de toekomst? Tijdens Real Estate Futureproof staat de digitale transitie van organisaties centraal. Er zijn verschillende organisaties die deze transitie nu doormaken, of die daartoe zullen worden gedwongen in de toekomst. In samenwerking met Sydney Brouwer, expert op het gebied van Klantgericht Leiderschap, staan we stil bij de positieve impact die deze transitie met zich meebrengt. Daarnaast nemen partijen als ASR en Bouwinvest plaats aan onze ronde tafels om hun ervaring met ons te delen.”

Aanmelden voor #REF kan GRATIS voor Vastgoedjournaal lezers via deze link! 

De lijst met startups & scaleups die standhouder zijn tijdens #REF:

Area of People

bGrid

Blue Code Solutions

Bravo

Chapps

Chess

Crozzroads

DeltaQ

Eagle Eye Networks

EnergetikaNL

Finch Buildings

Hero Balancer

homeDNA

Ingy

iWell

Kate Innovations

Liftinzicht (sponsor hoofdpodium)

Loft

Mapiq

Modulair Building Company

MyPup

Octo

Office App

Openr

OSRE

ParkBee

Perfect Place

PHYSEE

R8Tech

REDDSTONE

S1MONE

Smartvatten

Studio Solarix

TBQ

The Urban Jungle Project

Twinq

Vendr

VeroDigital

White Lioness Technologies

ZIG Real Estate

Andere partners en standhouders 30 juni t/m 2 juli:

- Acquire Publishing
- Alba Concept
- Anno Now
- Amvest
- Beelen Next
- bGrid
- Blauwhoed
- Brivo
- Copper8
- Croonwolterendros
- Crozzroads
- Cushman & Wakefield
- Eagle Eye Networks
- EDGE Technologies
- ESRI Nederland
- ING Real Estate Finance
- Gemeente Eindhoven
- KPMG
- Liftinsight (sponsor Hoofdpodium)
- Main Energie
- MVGM
- New Horizon
- NSI
- OPENR
- Ortec Finance
- Parkbee
- Planon
- Primevest
- Quote
- Rabobank REF
- Reddstone
- Schiphol Real Estate
- Spacewell
- Strukton
- TBI Woonlab
- TPEX
- Urban Mining Collective
- Vastgoedjournaal
- VORM
- Yardi
- ZIG Real Estate

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen