Transacties en huurovereenkomsten in tijden van corona

Ondanks dat het openbare leven langzaam maar zeker weer op gang begint te komen na de 'intelligent lockdown', kampen veel ondernemers nog steeds met de financiële gevolgen van een lange, soms verplichte, sluiting van hun zaken vanwege de coronamaatregelen. Hierdoor komt niet zelden ook de huurbetalingsverplichting in het gedrang.

De afgelopen maanden stond het nieuws bol van berichten over huurders die eenzijdig de huren wilden bevriezen, waardoor verhuurders ook niet meer konden voldoen aan hun doorlopende financiële verplichtingen.

Het resultaat: onzekerheid onder de vastgoedinvesteerders en onduidelijkheid over de naleving reeds gesloten koopovereenkomsten, waarin geen rekening is gehouden met de coronacrisis.

Advocaten Jeroen Brinkman en Ciaran O’Connor van Poelmann van den Broek Advocaten zullen op 10 juni aanstaande ingaan op de meest gestelde vragen omtrent de gevolgen van de coronacrisis voor de vastgoedbranche. In één uur wordt u bijgepraat en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Bekijk hier het programma en schrijf u in als deelnemer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Reacties