Disruptive Technologies, Breeze, Physee, Haltian en Blockbax zijn de vijf best beoordeelde partijen van de Smart Sensor Challenge van Holland ConTech & PropTech en mogen hun pitch live houden op de mainstage tijdens de online vastgoedbeurs ‘Real Estate Futureproof’.

Met 134 schriftelijke pitches, uit 17 verschillende landen is de zoektocht naar de meest innovatieve sensorpartijen tijdens de ‘Smart Sensor Challenge’ een groot succes. De 14 deelnemende leden van Holland ConTech & PropTech hebben alle inschrijvingen beoordeeld en zijn momenteel bezig met het organiseren van de vervolgstappen, welke variëren van kennismaking met de inzenders tot interne kennissessies over specifieke onderwerpen en het organiseren van in- en externe samenwerkingen voor de ontwikkeling van een mogelijke pilot.

Inzendingen
De 134 inzendingen varieerden van sensoroplossingen (50%) tot platform/data (41%) en applicatie aanbieders (26%). Ruim 60% van de oplossingen zijn specifiek gericht op kantoren, terwijl de overige oplossingen ook toepasbaar zijn op woningen. Ongeveer de helft van de inzendingen zitten momenteel in de startup fase en ongeveer 30% in de expansie fase. Al met al een groot succes.

Winnende partijen
De grote winnaars van de Smart Sensor Challenge, Disruptive technologies, Breeze, Physee, Haltian en Blockbax, mogen tijdens de online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof op donderdag 2 juli hun pitches live op de mainstage pitchen.

Naast de grote winnaars, zijn ook de best beoordeelde pitches per categorie uitgenodigd voor een discussiepanel tijdens Real Estate Futureproof. Er worden 7 discussiepanels georganiseerd, gebaseerd op de 7 meest relevante thema’s van de challenge. Per thema zijn de 5 tot 9 beste pitches uitgenodigd voor een discussietafel, welke worden gefaciliteerd door Holland ConTech & Proptech. Ongeveer 45 bedrijven mogen aanschuiven om te praten over de volgende thema’s:

- Healthy, happy living
- Energy Smart
- Platform (incl. Data/AI)
- Efficient use of workspace
- Predictive maintenance & facilities
- Watermanagement

- Healthy working

Tijdens de discussietafels op 2 juli wordt er actief gezocht naar oplossingen voor deze thema’s. Elke sessie duurt 25 minuten, waarvan de eerste beginnen om 10:30. De laatste sessies starten om 14:30.

Over Real Estate Futureproof (30 juni – 2 juli)
Van 30 juni tot en met 2 juli vindt de tweede grote online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof plaats. Deelnemende bedrijven zijn, onder anderen, Rabobank, ING REF, Schiphol Real Estate, Amvest, EDGE Technologies, Cushman & Wakefield, MVGM, NSI, Blauwhoed, VORM, New Horizon, Ortec Finance, Esri Nederland, TBI Woonlab, Yardi, Liftinsight, Vastgoedjournaal, Urban Mining Collective, Zig Real Estate, Parkbee, TPEX, Anno-Now, Reddstone, Beelen Next en Crozzroads.


Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021