BRiQ real estate verhuurde onlangs circa 1.100 m² bedrijfs- /kantoorruimte en ruim 2.150 m² terrein aan Truck & Trailer Reparatie Waalhaven B.V. (T.T.R.W.). Het moderne bedrijfscomplex met afgesloten buiten terrein is gelegen in het hart van de Nederlandse Petrochemische industrie aan de Dintelweg 111 in Rotterdam. 

T.T.R.W. was door de toenemende transportbewegingen tussen de Maasvlakte en Rotterdam alsmede de achterliggende logistieke hotspots naarstig op zoek naar een grotere locatie centraal in het werkgebied. Vanuit deze moderne en grotere locatie kunnen zij hun klanten in het gehele Rotterdamse havengebied bedienen.

Het complex is voorzien van c.a. 1.100 m² hoogwaardige bedrijfs-/kantoorruimte en ruim 2.150 m² afgesloten terrein en is gelegen nabij de op-en afrit van de Rijksweg A15 (Maasvlakte –Rotterdam-Nijmegen).

Verhuurder is in deze transactie begeleid door BRiQ real estate B.V.

BRiQ real estate is specialist op het gebied van commercieel vastgoed. Vanuit de kantoren in Rotterdam en Den Haag biedt BRiQ strategisch advies en begeleiding bij aan- en verhuur, beleggingen, asset management, taxaties en research & consulting. Voor nadere informatie www.briq.nl

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021