Vacature van de week: Juridisch adviseur vastgoed

De gemeente Den Haag is op zoek naar een juridisch adviseur vastgoed. Ken jij de weg in de complexe wereld van regelgeving, contracten en aanbestedingen? Kom het juridisch fundament leggen onder de Haagse vastgoedportfolio!

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor juridisch adviseur vastgoed bij de gemeente Den Haag. 

Theaters, buurthuizen, kinderdagverblijven, bedrijvencentra, woningen, sporthallen en historisch erfgoed. De Centrale Vastgoedorganisatie Den Haag (CVDH) beheert een veelzijdig portfolio met maatschappelijk en commercieel vastgoed. Daardoor is jouw functie als juridisch adviseur vastgoed ook veelzijdig. Je belangrijkste taak betreft de advisering van collega’s.

Je kent de complexiteiten van juridische vastgoedadvisering, zowel de commerciële kant ervan als de context van een ambtelijk en politiek spanningsveld. Je klantgerichte instelling, flexibele communicatiestijl en prima adviesvaardigheden maken dat je daar effectief mee omgaat, waarbij je het belang van de gemeente nooit uit het oog verliest. Daarnaast ben je integer en kan je goed plannen met het oog op te halen deadlines.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021