Property People viert tienjarig jubileum én breidt uit

Property People viert tienjarig jubileum én breidt uit

Werving- en selectiebureau Property People bestaat dit jaar 10 jaar. Dit is niet de enige mijlpaal die gevierd wordt, ook verwelkomt het bureau een nieuwe partner, namelijk Peter Sybesma (rechts op foto). 

Theo Hoogendoorn, oprichter en eigenaar van Property People, zegt over het jubileum: "We hebben zonder uitzondering erg goede jaren gehad, waarbij we veel hebben betekend voor onze opdrachtgevers en voor vele kandidaten. En ook nu, in de bijzondere tijd waarin we leven, mogen we nog wekelijks nieuwe wervingsopdrachten ontvangen van onze relaties."

Nieuwe website en recruitment systeem
Property People blijft daarbij niet stilzetten en zet in op het verdere professionaliseren van de dienstverlening. Daarom heeft het werving- en selectiebureau de afgelopen periode geïnvesteerd in een nieuwe website en een recruitment systeem. Hoogendoorn: "Hiermee kunnen we onze relaties nog beter en sneller van dienst  zijn. Op de website is duidelijk omschreven waar PropertyPeople voor staat en wat onze diensten zijn. Voor onze kandidaten is er een beter en eenvoudiger overzicht van onze vacatures en een makkelijkere manier om te  solliciteren via ons nieuwe recruitment systeem."

Nieuwe partner Peter Sybesma
Property People verwelkomt ook een nieuwe partner, namelijk Peter Sybesma. Hij werkt al ruim 20 jaar in het vastgoed en heeft een brede werkervaring. Van vastgoedfinanciering, aan- en verkoop van vastgoed en bedrijven tot asset & property management. De afgelopen 10 jaar was Sybesma als manager eindverantwoordelijk voor Nederlandse vastgoedbedrijven, maar hij besloot nu de stap te zetten naar werving en selectie. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021