Wat wordt het nieuwe normaal in vastgoed?

Op donderdag 2 juli 2020 organiseert Vastgoedjournaal het eerste event voor de vastgoedsector sinds maanden. Dit doen we op gepaste afstand en op een unieke locatie: De Johan Cruijff Arena. Meerdere inspirerende beslissers delen deze middag hun visie vanaf het voetbalveld met de aanwezigen over het nieuwe normaal in de vastgoedsector.

Hoe gaan we straks weer aan het werk? Welke impact heeft corona op de werkomgeving? En wat voor invloed heeft dat op de toekomstige kantoorbehoefte? De woningmarkt lijkt tot nu toe stabiel en de waarde stijgt nog door in diverse gemeenten. Is deze situatie houdbaar? Is huren niet veel interessanter aan het worden in plaats van een woning kopen met een zware crisis in het vizier?

De afgelopen jaren was er een duidelijke trend te signaleren dat er meer mensen naar de grote steden trokken. Maar blijft dit wel zo? Is er door corona een trend aan het ontstaan dat wonen bij een bos of het strand veiliger is en meer bewegingsruimte biedt in tijden van een pandemie? Verliest een stad zijn functie als je voor een lange tijd moet leven in een 1,5 meter economie? Welke impact heeft de 1,5 meter economie op de winkelmarkt?

Kortom, er is een hoop te bespreken op 2 juli in de ArenA! De vastgoedsector speelt dus eerder op het veld dan Ajax, een unieke ervaring om samen te delen met uw relaties. Lees hier het gehele programma en meld u gelijk aan! Let op: er zijn maar maximaal 100 kaarten beschikbaar. Reacties


Laatste nieuws