Vacature van de week: Projectleider Vastgoed en Cultureel Erfgoed

Voor de ontwikkeling en het onderhoud van zo’n vijftig vastgoedobjecten, van monumentale landhuizen tot forten, van woonhuizen tot bruggen, is Landschap Noord-Holland op zoek naar een Projectleider Vastgoed en Cultureel Erfgoed. Ben jij die bouwkundige rot die ervaring heeft met monumentaal erfgoed en moeiteloos schakelt tussen technische klussen en complexe renovatieprojecten? 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor projectleider Vastgoed en Cultureel Erfgoed.

Als projectleider heb je verstand van zaken en ben je tegelijkertijd een geboren regisseur. Je kijkt zowel naar de korte als lange termijn: je leidt complexe renovatieprojecten van A tot Z, stelt meerjarenplannen op, maar weet ook de dagelijkse technische ‘klussen’ die binnenkomen af te handelen. Je werkt in deze functie planmatig en zorgt voor een gestructureerde kwaliteitsbewaking. Soms werk je alleen en soms met een team. Het resultaat is dat we grip hebben op ons vastgoed, dat het er mooi bij staat, dat de installaties goed functioneren. Daarbij zie je altijd kansen voor ontwikkeling en verbetering.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021