Grote namen tekenen voor REF: Vastgoedjournaal is ook standhouder geworden

Tussen 30 juni en 2 juli vindt Real Estate Futureproof (REF) plaats, een nieuwe en innovatieve online beurs waar vastgoedprofessionals virtueel samenkomen om te netwerken, kennis te delen en nieuwe projecten te promoten. Grote vastgoedpartijen nemen massaal een virtuele beursstand af bij REF.

Na een daverend succesvolle eerste editie op 16 april voor bouw- en vastgoedprofessionals - waarvoor bijna 1800 mensen zich aanmeldden - is het tussen 30 juni en 2 juli tijd voor de tweede editie specifiek gericht op vastgoedprofessionals. Het streven dit keer? 5000 vastgoedprofessionals! Vastgoedjournaal is van beide initiatieven mediapartner.

Deze 23 bedrijven namen al een stand af

Amvest, EDGE Technologies, Cushman & Wakefield, Rabobank, ING REF, MVGM, NSI, Blauwhoed, VORM, Schiphol Real Estate, New Horizon, Ortec Finance, Esri Nederland, TBI Woonlab, Yardi, Liftinsight, Vastgoedjournaal, Urban Mining Collective, Zig Real Estate, Parkbee, TPEX, Anno-Now, Reddstone, Beelen Next en Crozzroads hebben de afgelopen dagen allemaal een virtuele beursstand afgenomen. Zij zullen van Real Estate Futureproof gebruik maken om informatie over hun bedrijf in virtuele beursstands te promoten, aan te schuiven bij rondetafelsessies en 1-op-1 te netwerken met andere bezoekers van de online beurs. REF liet Vastgoedjournaal weten dat er nog heel veel grote namen aan zitten te komen maar dat die contracten op korte termijn getekend gaan worden.

Lijst met topsprekers blijft maar groeien

Naast een beursstand, de rondetafelsessies en het 1-op-1 netwerken heeft REF ook een virtuele mainstage waar de 5000 bezoekers tegelijkertijd kunnen kijken en luisteren naar topsprekers als Yuri van Geest, Peter Göbel, Tom Berkhout, Coen van Oostrom, Boris Geheniau, Remco Claassen, Jitske Kramer, Jan van Setten en Mark Tigchelaar.

Quote Eind Goed Vastgoed podcast

Ook het magazine Quote zal tijdens Real Estate Futureproof van de partij zijn. Gevierd vastgoedman en directeur van Boelens de Gruyter, Maarten de Gruyter en Hoofdredacteur van Quote, Sander Schimmelpenninck, zullen op de tweede dag van REF (woensdag 1 juli) drie afleveringen van hun Eind Goed Vastgoed podcast opnemen die in het teken zal staan van de online beurs. In een van deze podcasts zullen ze o.a. Rotterdamse vastgoedbaron David Hart interviewen.

BESTEL VIA DEZE LINK EEN GRATIS KAART OP KOSTEN VAN VASTGOEDJOURNAAL WIJ PRATEN U TIJDENS DE BEURS GRAAG BIJ OVER ONZE DIENSTEN.



Reacties


Laatste nieuws