Van der Borden en OSRE ondertekenen samenwerking

Met de ondertekening van het contract voor het gebruik van het nieuwe product Relet van OSRE gaat Van der Borden uit Alkmaar hun verhuurproces verder optimaliseren. Door de geïntegreerde functionaliteiten binnen Relet wordt er een enorme tijdswinst gerealiseerd in de administratieve afhandeling binnen dit proces en zijn alle systemen nu geïntegreerd in één flow binnen OSRE.

Wat zijn de voordelen? Met Relet kunnen Van der Borden geautomatiseerd kandidaten laten inschrijven via hun eigen woningaanbodsite en kanalen zoals funda en Pararius. En met de integratie van creditcheck van Experian kunnen zij deze direct met een druk op de knop kwalificeren. Tevens maakt Van der Borden gebruik van de contract engine van Legal Things voor het automatisch genereren van het huurcontract en de koppeling met Mail to Pay voor de automatische inning van o.a. de 1e huurbetaling. Als gebruiker van REMS van Aareon wordt er ook een koppeling gelegd met OSRE waardoor alle muterende woningen en nieuwe huurders direct tussen beide systemen worden uitgewisseld.

87 jaar actief
Van der Borden is inmiddels al 87 jaar actief in de vastgoedmarkt in vele takken van sport. De zelfstandig opererende afdeling huur & beheer heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het beheren van vastgoed. Deze voert het huurbeheer voor particulieren, gemeenten, stichtingen, corporaties als ook voor institutionele beleggers in met name Noord-Holland waar zij met name actief zijn.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021