Solid Recruitment is namens ROC van Amsterdam en Flevoland op zoek naar een huisvestingsmanager. Behalve zorgen voor een prettige en veilige omgeving voor studenten, is het jouw taak om de gebouwen optimaal en duurzaam te laten functioneren en onderhouden. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor huisvestingsmanager. 

Een prettige, uitdagende en veilige omgeving voor studenten, daar draag jij als huisvestingsmanager aan bij. Het is jouw belangrijkste taak de gebouwen optimaal en duurzaam te laten functioneren en om het meerjaren onderhoudsplan up te date te houden en uit te voeren.

Om dit te realiseren onderhoud je contacten met facilitair managers en herken en inventariseer je de wensen die opleidingen stellen aan hun gebouwen en stel je vast of deze wensen binnen de kaders van het gebouwbeheer vallen. Samen met je collega's van Beheer & Onderhoud monitor je het storingsonderhoud en de gebouw gebonden klachten en reageert hier proactief op.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021