Veilig online huurcontracten afsluiten met EasyLeasing

EasyLeasing heeft een volledig digitale oplossing ontwikkeld om vastgoedbeleggers te helpen bij het managen van het huurcontractproces. Met de tool kan men eenvoudig gevalideerde huurdersgegevens opvragen, een huurcontract opstellen en digitaal laten ondertekenen. Vier keer sneller dan u gewend was.

Door de ontwikkeling van deze tool wordt het afsluiten van een huurcontract net zo makkelijk als het wassen van je handen.

Betrouwbare data van de overheid
In de tool word je begeleid bij het plaatsen van je beschikbare ruimte tot het digitaal tekenen van het huurcontract. Daarbij kan de huurder eenvoudig zijn financiële data ophalen uit betrouwbare overheidsbronnen en ontvang je de geverifieerde gegevens. Om het nóg makkelijker te maken zijn er een aantal templates van contracten beschikbaar. En niet onbelangrijk: het proces verloopt volledig digitaal en is daarmee dus coronaproof!

Waarom anders?
Uit onderzoek onder vastgoedbeleggers is vastgesteld dat het opstellen van huurcontracten als saai en repeterend werk wordt ervaren en dat dit voor medewerkers maar weinig uitdagend is, met name in de woningverhuur. Ook is het verzamelen van huurdersgegevens een uitdagende klus want stukken zijn vaak niet compleet, overbodig, slecht leesbaar, foutief. Grote delen van het huurcontract worden handmatig gevuld in Word. Dat moet in deze tijd toch veel slimmer kunnen?

Hoe werkt het?
In 4 eenvoudige stappen kun je de huurinformatie verzamelen, het contract opstellen en met beide partijen ondertekenen.

Meer weten?
Kijk dan op www.easyleasing.org en schrijf je in om als een van de eerste gebruik te maken van deze handige tool. Zodat ook jij binnenkort al je huurcontracten coronaproof opstelt en afsluit.

Reacties