Ctac Real Estate en Ideo sluiten partnership

Ctac Real Estate, onderdeel van ICT-dienstverlener Ctac, en SAP-servicesspecialist Ideo hebben een exclusief partnership gesloten om bedrijfsprocessen rond vastgoed van woningcorporaties verder te professionaliseren. Ctac en Ideo baseren deze oplossingen op CHARE, de SAP Business All-in-One-oplossing van Ctac voor corporaties, en op templates van Ideo, zoals ‘Mobiele Vakman' en ‘Mobiele Huurmutatie'.

Met de gecombineerde oplossing van Ctac en Ideo kunnen woningcorporaties (niet-)- planmatige onderhoudsprocessen en huurmutaties volledig mobiel uitvoeren. Daarbij is tegelijkertijd een complete integratie met het primaire CHARE-systeem mogelijk. Een corporatie realiseert hiermee een optimale planning en inzet van mensen. Ook verbeteren de logistieke en financiële processen. Daardoor kan een corporatie belangrijke KPI's, zoals klanttevredenheid of mutatieleegstand, verder verbeteren. De CHARE-oplossing sluit zo nog beter aan op de optimalisatiedoelstellingen van woningcorporaties.

Dankzij de expertise van Ideo op het gebied van service- en onderhoudsprocessen in SAP, waarbij speciale aandacht is voor planning en mobiliteit, beschikt de CHARE-gebruiker over een op maat gesneden oplossing op basis van moderne SAP-technologie. De gecombineerde Ctac/Ideo-oplossing voor woningcorporaties is beschikbaar bij Ctac Real Estate.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022