Vacature van de week: Senior Property Manager bij MVGM

MVGM is op zoek naar een Senior Property Manager om het team te versterken. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het exploitatieresultaat van vastgoedobjecten in jouw portefeuille. Het betreft een functie met veel vrijheid, variatie en ontwikkelmogelijkheden. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor Senior Property Manager bij MVGM. 

Of het nu gaat om het opstellen van een huurcontract of het volledige beheer van een groot vastgoedobject: MVGM behoudt als een goede regisseur het overzicht en staat haar klanten bij met specialistische kennis en persoonlijke dienstverlening. Property Managers zijn een essentiële spil in het realiseren van deze doelstelling.

Als Senior Property Manager ben jij eindverantwoordelijk voor het commercieel beheer van de vastgoedportefeuille. Het betreft een uitdagende portefeuille met voornamelijk kantoorgebouwen en een klein gedeelte logistiek vastgoed.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021