BREEAM Outstanding-certificaat toegekend aan kantoor Triodos Bank

Op 24 maart heeft Triodos officieel het langverwachte BREEAM Outstanding-certificaat ontvangen voor het project dat in Driebergen-Zeist door Triodos Bank en EDGE is gerealiseerd. Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden van dit moment kon het certificaat tussen alle partijen digitaal worden overhandigd en dit grootse moment worden gevierd.

De ontvangst van het BREEAM Outstanding-certificaat is een prachtige erkenning voor dit project, omdat het alleen wordt toegekend aan “duurzamere omgevingen die het welzijn van de mensen die erin wonen en werken verbeteren, die helpen de natuurlijke grondstoffen te beschermen en die zorgen voor aantrekkelijkere investeringen in onroerend goed.” Wat BREEAM nog betekenisvoller maakt, is het feit dat het volledig onafhankelijk is, omdat de beoordeling door derden wordt uitgevoerd. Daardoor is BREEAM wereldwijd de toonaangevende methode voor duurzaamheidsbeoordeling.

EDGE heeft het verkrijgen van het BREEAM-certificaat als doel voor alle projecten, omdat dit volledig overeenstemt met de EDGE-missie om wereldwijd duurzame en gezonde werkomgevingen te ontwikkelen.

Meer weten over dit bijzondere project? Lees hier het interview dat VJ met EDGE had over het ontwikkelproces. Reacties


Laatste nieuws