TNT en Forever 21 huren distributieruimte Bergen op Zoom

Het distributiecentrum aan de Leeghwaterweg 2-8 in Bergen op Zoom is volledig verhuurd aan twee toonaangevende, internationale ondernemingen die actief zijn in de kledingbranche. Namens een van haar investeringsfondsen contracteerde AXA Real Estate zowel TNT Fashion Group als Forever 21.

Het nieuw verhuurde distributiecentrum ligt op bedrijventerrein Noordland en bestaat uit 4 units met in totaal 41.052 m² opslag- en expeditieruimte en 1.948 m² kantoorruimte. AXA Real Estate is Europa's grootste manager van fondsen in onroerend goed.

TNT Fashion Group bv is gespecialiseerd in supply chain oplossingen voor de fashion en lifestyle sector. Wegens forse groei van een van haar klanten neemt TNT Fashion Group per 1 mei a.s. een nieuw Europees distributiecentrum in gebruik ter grootte van 32.246 m² warehouse en 1.461 m² kantoorruimte.

Forever 21 Inc. is een van de snelst groeiende modeketens ter wereld. Deze Amerikaanse onderneming, afkomstig uit Los Angeles, bouwt aan haar Europese netwerk. Voor haar logistieke operatie huurde Forever 21 Global bv per 1 maart jl. 8.806 m² warehouse en 487 m² kantoorruimte. Beide huurders gingen langdurige huurovereenkomsten aan tegen marktconforme condities.

De afdeling Logistics van DTZ Zadelhoff bemiddelde namens de verhuurder bij de totstandkoming van deze twee overeenkomsten.


 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022