Adelaer Capital Markets breidt uit met nieuwe partner

Per 1 mei zal Dennis Storms zich als partner aansluiten bij Adelaer Capital Markets. Hij zal zich onder meer gaan bezighouden met de aan- en verkoop van commercieel vastgoed namens cliënten vanuit het netwerk van Adelaer.

Na de HEAO werkte Storms voor Boer Hartog Hooft (thans Colliers) in Amsterdam en Troostwijk Makelaars, dat later is overgenomen door JLL. Hier was hij National Director en medeverantwoordelijk voor Agency Amsterdam. In 2011 was hij één van de oprichters van XO Property Partners.

Storms werd in 2000 beëdigd als makelaar bij de rechtbank in Amsterdam en behaalde in 2004 zijn titel Master of Real Estate (MRE) aan de Amsterdam School of Real Estate en is lid van de RICS.

Als adviseur heeft Storms ervaring in aan-en verhuur, verkoop van herontwikkelingslocaties en beleggingstransacties van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woningen namens (internationale) ontwikkelaars, beleggers en bedrijven.

Adelaer Real Estate is een snel groeiende debt broker en een gedegen specialist in het financieren van commercieel vastgoed. Aan (internationale) klanten worden tailormade financieringsconstructies geleverd, zoals projectfinancieringen, hypothecaire kredieten, vastgoedleasing, structured finance en equity partnerships. Daarnaast worden binnen Adelaer Capital Markets klanten hoogwaardig geadviseerd bij de dispositie en/of verwerving van vastgoed(portefeuilles). Adelaer Asset Management verzorgt voor vastgoedeigenaren het strategisch, tactisch en operationeel beheer van hun portefeuille, adviseert omtrent portefeuillestrategie en/of fondsvorming en onderhoudt de contacten met en verslaglegging richting financiers(s). Adelaer Group onderscheidt zich door alleen van, voor, door en met eigen klanten onderling samen te werken. Adelaer Group kent alleen off market transacties. Zie ook www.adelaer.nl

Reacties