Vacature van de week: Ervaren onderzoeker/Projectleider bij CBS

Onderzoeksbureau Centraal Bureau voor de Statistiek is op zoek naar een ervaren onderzoeker/projectleider voor het team Vastgoed & Woningmarkt. Zet jij graag je schouders ergens onder en heb je een flinke dosis humor en persoonlijk aandacht voor je collega’s? 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor projectleider/ervaren onderzoeker bij CBS. 

Je komt te werken bij het team Vastgoed en Woningmarkt dat bestaat uit 15 medewerkers. Team SVW is verantwoordelijk voor statistisch onderzoek op het gebied van Vastgoed en Woningmarkt, een onderwerp dat veel (maatschappelijke en politieke) belangstelling geniet. We maken statistieken over onder meer verleende vergunningen, ontwikkeling van de woningvoorraad, eigendomsverhoudingen, de gemiddelde WOZ-waardes en woningtransformaties. Bouw jij als ervaren onderzoeker / projectleider mee aan de verdere ontwikkeling van Vastgoed & Woningmarkt bij het CBS?

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen