Spaces en SNS melden zich aan bij website JLL

De eerste aanmeldingen voor de door Jones Lang LaSalle gelanceerde website www.winningworkplace.nl zijn inmiddels binnengekomen .Al diverse bedrijven hebben zich aangemeld, waaronder het hoofdkantoor van SNS Reaal in Utrecht en de vestiging van het kantoorconcept Spaces aan de Zuidas in Amsterdam.

Op deze website kunnen kantoorgebruikers zich aanmelden als kandidaat voor de Winning Workplace Award. Deze onlangs geïntroduceerde vastgoedprijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan een kantoorgebruiker die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan huidige en toekomstige huisvestingstrends.

Eric Martens, Director Occupier Services Jones Lang LaSalle Nederland: "Dat het onderwerp inspirerend is en op prijs wordt gesteld door de markt merken wij door de vele, positieve reacties die wij ontvingen op de aankondiging van eind februari. Al zeven organisaties hebben zich aangemeld om voor de Award in aanmerking te komen. Alle aanmeldingen worden door ons Winning Workplace Team gescreend en daarna op de website gepresenteerd."

Jurylid Flip Verwaaijen, voorzitter CoreNet: "De criteria die we als professionals vanuit verschillende vakgebieden gezamenlijk hebben geformuleerd dekken alle invalshoeken die we belangrijk vinden. We zijn uiteindelijk op zoek naar de best practice; de winnaar moet een voorbeeldfunctie voor anderen hebben. Een grote of kleine organisatie, een oud of een nieuw gebouw; dat maakt ons niet uit."

Winning Workplaces kunnen op de website worden aangemeld. Van alle aanmeldingen nomineert de jury er vijf. Vervolgens kan er tot en met 30 mei op deze vijf genomineerden worden gestemd. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen en het oordeel van de jury. Die beoordeelt de aanmeldingen op de volgende vier hoofdonderdelen: gebouw en werkplek, cultuur en mentaliteit, locatie en samenwerking.
De Award wordt uitgereikt op dinsdag 7 juni 2011 tijdens de Winning Workplace Lunch van Jones Lang LaSalle op Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI in Amsterdam.Reacties


Laatste nieuws