Vastgoedjournaal brengt de experts naar u toe met deze webinars

In een uurtje bijgepraat worden op uw eigen werkplek over de laatste stand van zaken? Dat kan vanaf nu met onze webinars. Juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar te blijven communiceren. VJ biedt daarom de komende periode webinars over diverse onderwerpen. Bijwonen is geheel gratis.

Huisvestingsverordening Amsterdam 2020: nu het stof is neergedaald...
Dinsdag 21 april 15:00-16:00 uur

Tijdens dit webinar praat Rutger van der Meer, jurist bestuursrecht Hielkema & Co, u bij over de nieuwe huisvestingsregels in Amsterdam: de Huisvestingsverordening Amsterdam 2020. De nieuwe regels voor onder meer woningdelen, bed & breakfast en studentenhuisvesting zijn gefaseerd in werking getreden. Een deel vanaf 1 januari 2020 en de rest met ingang van 1 april 2020.

In de aanloop naar de nieuwe regelgeving was er veel discussie. Noviteiten als individuele huurovereenkomsten, quota voor omzettingsvergunningen, de vergunningplicht voor bed & breakfast en veranderingen bij de studentenhuisvesting deden veel stof opwaaien. Nu het stof weer enigszins is neergedaald is het tijd voor een nadere beschouwing van de regels. En in deze maanden, waarin het Coronavirus de wereld in zijn greep houdt, is het bijwonen van een webinar daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

Kijk, luister en vraag live mee op dinsdag 21 april. Deelname is geheel gratis. Hier vindt u het volledige programma en het aanmeldformulier.

De logistieke vastgoedmarkt tijdens en na de coronacrisis
Donderdag 23 april 10:00-11:00 uur

U hoort tijdens dit webinar alles over de impact van de coronacrisis op logistiek vastgoed in Nederland. Het team van Buck Consultants International (BCI), bestaande uit Johan Beukema, Partner, Marcel Michon, Managing Partner en René Buck, Directeur, maakt live de resultaten bekend van een recent BCI-onderzoek onder de toonaangevende logistieke vastgoedontwikkelaars en -beleggers in Nederland over de impact van de coronacrisis. Meer dan 85% van de toonaangevende Nederlandse logistieke vastgoedpartijen heeft aan dit onderzoek deelgenomen.

U krijgt antwoord op vragen als:
Wat zijn de verwachtingen voor de logistieke vastgoedmarkt in 2020 en 2021?
Wat zijn de middellange termijn vooruitzichten voor Nederland als distributieland en daarmee ook voor de Nederlandse logistieke vastgoedmarkt?
Wordt de ontwikkeling van stadsdistributiecentra versneld of juist niet?
Wat betekent corona voor de vestiging van XXL-distributiecentra in de komende jaren?

Bent u erbij op 23 april? Deelname is geheel gratis. Hier vindt u het volledige programma en het aanmeldformulier.

Live op Vastgoedjournaal
Bent u ook geïnteresseerd in het geven van een webinar via Vastgoedjournaal? Er zijn volop mogelijkheden. U kunt contact opnemen via info@vastgoedjournaal.nl of 023-743 49 09.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen