Vacature van de week: Manager Dagelijks Onderhoud bij Rochdale

Woningcorporatie Rochdale is op zoek naar een nieuwe collega. In de functie Manager Dagelijks Onderhoud ben jij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het strategisch beleid op het gebied van het dagelijks onderhoud. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor Manager Dagelijks Onderhoud bij Rochdale. 

Je zorgt dat het beleid op het gebied van dagelijks onderhoud gerealiseerd wordt binnen de randvoorwaarden van het budget, tijd en kwaliteit. Dit krijg jij voor elkaar door jouw positieve manier van verbinden en focus op processen en efficiency. Echter, je houdt daarbij wel oog voor klantgerichtheid; Rochdale doet het werk namelijk voor haar huurders.  

Onder jou vallen 5 teamleiders die de vakmannen, opzichters en planners aansturen. In totaal zo’n 90 medewerkers, daarmee een van de grootste afdelingen van Rochdale. Er wordt nauw samengewerkt met co-makers binnen het proces voor dagelijks onderhoud. Je rapporteert direct aan de Raad van Bestuur. 

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen