Nieuwe editie Vastgoedvergelijker E-magazine online

In deze vierde editie van 2011 geven we aandacht aan Kadans Vastgoed, de winnaar van de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010 Award, welke werd uitgereikt in De Brasserie van de RAI in Amsterdam. Wij feliciteren Kadans Vastgoed dan ook met overwinning en hopen dat ze de goede beoordelingen van beleggers kunnen vasthouden tot de volgende Award uitreiking.

Verder stellen we 5 vragen aan Manfred Kühl over het nieuwste fonds van Holland Immo Group / Homburg: Winkelvastgoedfonds Duitsland 4 NV.

De trend lijkt dat steeds meer vastgoedfondsaanbieders in Duits vastgoed investeren. Gerdo de Jager van Beurswaage Fondsanalisten gaat in zijn maandelijkse researchcolumn nader in op deze trend en geeft hier zijn mening over.

John Kuik, directeur van de STV geeft ons deze maand het derde aandachtspunt waar de vastgoedbelegger op moet letten voordat hij in een vastgoedfonds investeert: Hoe is de interne "governance" geregeld bij de vastgoedfondsaanbieder?

Rogier Hentenaar, hoofdredacteur van Vastgoedjournaal.nl, gaat in zijn column in op het onderwerp leegstand. En zoals altijd zullen we starten met het korte nieuwsoverzicht van afgelopen maand.

Het maandelijks te verschijnen Vastgoedvergelijker E-magazine is interessant voor iedereen die belegt in zowel beursgenoteerd als niet-genoteerd vastgoed zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties.

KLIK HIER OM HET MAGAZINE TE OPENEN

 

 Reacties


Laatste nieuws