Vacature van de week: Senior Projectleider Huisvesting

Politie Nederland zoekt een gedreven, innovatieve, resultaatgerichte collega, die vakkundig en goed is onderlegd op het gebied van bouw- en huisvestingsprojecten. In de functie senior projectleider leid jij bouwprojecten van de politie in goede banen. Pas jij in het profiel?

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor senior projectleider bij Politie Nederland. 

In deze rol maak je onderdeel uit van het Team Projectmanagement binnen de Dienst Facility Management. Vanuit Rotterdam en Zwolle worden met ongeveer 65 collega's complexe huisvestingsprojecten gerealiseerd voor politie eenheden die zijn verdeeld in teams en districten door het hele land.

Afhankelijk van je woonplaats en projectenportefeuille zal je onderdeel uit gaan maken van Team Amsterdam, Rotterdam, Zwolle of Eindhoven. Gezien de geografische spreiding van de projecten en het team wordt er van je verwacht dat je regelmatig op locatie zal zijn voor diverse overleggen.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021