Beleggersregister blijkt oplossing voor zaken doen op afstand: Afgelopen week 9 nieuwe aanbieders en 18 nieuwe zoekprofielen!

Veel beleggers of vastgoedondernemers willen de komende periode panden verkopen om hun portefeuille op te schonen of vanwege andere verplichtingen. Andere partijen zien juist nu kansen om te kopen. Vastgoedjournaal brengt daarom vraag en aanbod bij elkaar in het Beleggersregister en breidt de dienst uit. Zo kunnen verkopende partijen op korte termijn via een live webinar verbinding hun beleggingsobjecten presenteren aan een besloten groep via de website van Vastgoedjournaal.nl 

Het Beleggersregister werkt anders dan de bekende vastgoedaanbodsites waar primair het aanbod centraal staat. Bij het Beleggersregister wordt juist de vraag van potentiële kopers van vastgoed gebundeld in zogenoemde zoekprofielen die gratis kunnen worden aangemaakt.

Al deze profielen, nu bijna 8.200 stuks ingevuld door vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars, zijn op Vastgoedjournaal doorzoekbaar op locatie, soort vastgoed, type belegger en de gewenste range van de vraagprijs. Het Beleggersregister heeft al 2 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

 

Veel geraadpleegd door beleggers en ontwikkelaars
De afgelopen weken ziet Vastgoedjournaal dat het Beleggersregister veel geraadpleegd wordt. Zo sluiten beleggers aan omdat zij hun portefeuille willen opschonen, liquiditeit willen vrijmaken en door middel van het Beleggersregister een breder publiek willen aanschrijven om zo een deal snel te sluiten.

Ook projectontwikkelaars weten het Beleggersregister te vinden, om bijvoorbeeld resterende nieuwbouwwoningen te verkopen. Het gaat hierbij om kleine aantallen nieuwbouwwoningen van grote projecten die vanwege de coronacrisis moeilijk verkocht kunnen worden. Via het Beleggersregister komen zij in contact met lokale partijen die anders moeilijk bereikbaar zijn en deze woningen willen afnemen.

Rechtstreekse verkoop
Vanwege de aanhoudende interesse in het Beleggersregister met meer dan 8.200 zoekprofielen, komt Vastgoedjournaal met een aanvulling op de bestaande dienst. Wilt u een object verkopen? Vastgoedjournaal kan het object rechtstreeks naar de inbox van geïnteresseerde partijen sturen. Hiermee komt u direct in contact met uw doelgroep, bereikt u meteen nieuwe partijen en kunt u tevens meer informatie kwijt over het desbetreffende object.

Meer weten? Neem contact op met Vastgoedjournaal via info@vastgoedjournaal.nl of 023-7434909. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021