Vacature van de week: Strategisch Planeconoom bij gemeente Alkmaar

Alkmaar is flink aan het groeien en ter versterking van de unit Vastgoed en Gronden, is de gemeente op zoek naar een strategisch planeconoom. Met name de transformatie Kanaalzone, waar naar verwachting in 20 jaar tijd 15.000 woningen worden gebouwd, biedt een interessante uitdaging. Wil jij aan de slag bij de gemeente? 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een strategisch planeconoom voor de gemeente Alkmaar. 

Naast de reguliere werkzaamheden die verwacht worden van een planeconoom verwacht de gemeente dat je in staat bent om bestuurlijk gevoelige en complexe (transformatie) dossiers op te pakken en deze in nauw overleg met andere belanghebbenden goed af te wikkelen. Vanuit gemeentelijke ontwikkeldoelstellingen adviseer je projectmanagers en het bestuur en lever je een bijdrage aan strategische oplossingen voor complexe gebiedsontwikkelingen. Daarnaast heb je een eigen visie op het vakgebied die je proactief inzet bij de verdere (kennis)ontwikkeling van het team.

Meer weten of meteen solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021