Congressen verplaatst vanwege Coronavirus

Vanwege het Coronavirus heeft Vastgoedjournaal de onvermijdelijke keuze gemaakt om de twee congressen die deze maand gepland stonden te verplaatsen. Het gaat om het congres ‘Miljardenmarkt van scholen is eenvoudiger dan u denkt’ en de Dag van de Vastgoedfinanciering. 

Vastgoedjournaal wil op geen enkele wijze de gezondheid van bezoekers, sprekers en medewerkers in gevaar brengen en heeft besloten om het congres 'Miljardenmarkt van scholen is eenvoudiger dan u denkt’ dat gepland stond op 17 maart te verplaatsen naar donderdag 17 september. De Dag van de Vastgoedfinanciering die op 19 maart in de agenda stond, vindt nu plaats op maandag 21 september. De programma’s en locaties blijven hetzelfde. De sprekers en bezoekers zijn inmiddels ook persoonlijk op de hoogte gebracht. De reeds aangeschafte toegangsbewijzen zijn gewoon geldig op deze nieuwe data. De events staan in de kalender vermeld met de aangepaste data, zodat ook nieuwe bezoekers zich kunnen aanmelden.

Wij houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en anticiperen hierop. Houdt u onze Eventkalender in de gaten voor de voortgang van de congressen.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022