CuraeVitel Balie: 'Zorgvastgoed moet en kan anders'

In 2019 was meer dan de helft van de Nederlandse bevolking 50-plusser. De vergrijzing is duidelijk bezig aan een opmars en dit dreunt door in zowel de zorgsector als in het vastgoed. In Nederland kijkt men nu al aan tegen een tekort aan zorgpersoneel en geschikte woningen voor ouderen. Hoe zal dit er over 10 jaar uitzien? Als je het aan Paul Witteman van CuraeVitel Balie vraagt zegt hij: “Alles binnen het zorgvastgoed zoals we dat nu kennen moet en kan anders."

Om politiek Den Haag ervan te overtuigen dat men anders naar zorg moet gaan kijken deed Witteman een uitgebreide studie naar nieuwe mogelijkheden en de uitkomst is op zijn zachtst gezegd verrassend te noemen. “Hele simpele ingrepen in en rondom een woning kunnen al leiden tot grote veranderingen binnen de zorg en een lastenverlichting van het huidige zorgstelsel.”

Lees hier het hele interview met Paul Witteman van CuraeVitel Balie terug. Dit interview is onderdeel van de VJ Special Zorgvastgoed, waarin verschillende marktpartijen hun visie over de mogelijkheden en uitdagingen binnen het zorgvastgoed delen. 



Reacties


Laatste nieuws